Pandebjergvej 390, 4800 Nykøbing F

I dette meget attraktive kvarter finder du hele 184 m2 beboelse, i lukket vejsystem, tæt på åbne marker og med stisystem ned til Guldborgsund og skoven. Ejendommen ligger på en 956 m2 ugeneret grund, anlagt nemt og overskueligt - med fliser rundt om hele ejendommen, indkørsel med plads til flere biler og skønne fliseterrasser med bl.a. 24 m2 overdækning. Ejendommen er opført i mursten, betontagsten og energivinduer - opvarmet marmorfliser overalt.

INDEHOLDER :

Entré med garderobeniche og udgang til gæstetoilet med hvid sanitet. Meget stort åbent køkken / alrum i flotte elementer, granitbordplader, alle hårde hvidevarer og udgang til terrassen. Stuen / alrummet er der plads til både spise- og opholdsafdeling og med indgang til forældre afdeling med soveværelse med skabe og udgang til overdækket terrasse. Der er adgang til forældre badeværelse med granitgulv, muret bruseniche, stort bademiljø og badekar. Derudover er der bryggers / bagindgang fra carporten med skabsarrangement, håndvask og stik til vaskesøjle. Godt kontor med reolvæg. Skønt børneområde med alrum, 3 gode børneværelser og flot flisebadebadeværelse med bruseniche og pænt bademiljø.

Et virkelig godt familiehus som har plads til den store familie med hele 5 soverum, 2 badeværelser og gæstetoilet.

Derudover er der 11 m2 indbygget carport - der foreligger byggetilladelse til opførsel af 46 m2 garage, hvis man behov herfor.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.