Ligustervej 20, Marielyst, 4873 Væggerløse

Virkelig flot og charmerende sommerhus opført delvist i Ølandssten/lærketræ, nyere flot tegltag, energivinduer og på hele 96 m2 samt gode annekser og udhuse. Sommerhuset ligger i skønt roligt område på en 1.438 m2 stor flot og velanlagt grund, med mange hyggelige terrasser og tæt på en af Danmarks bedste badestrande, Golfbane, Marielyst Torv m.m. Der er masser af plads til hele familien. Huset har 6 sovepladser og 2 badeværelser.

INDEHOLDER:

Der er adgang til stort åben alrum med plads til hele familien, med spiseafdeling og hyggelig opholdsstue med flot pejseindsats. Der er åbent køkken med alle gode hårde hvidevarer og dør til hyggelig gårdhave. Flot gæstebadeværelse med opvarmet flisegulv, bruseniche, bademiljø, håndklædetørre og hvid sanitet. Fra gæsteværelset er der også adgang til førnævnte terrasse/gårdhave. Forældre afdeling med soveværelse med 3-fløjet skab og udgang til den delvis overdækket terrasse og indgang til lækkert flisebadeværelse med opvarmet gulv, rigtig god plads til tørretumbler og vaskemaskine, bruseniche med glasdøre, håndklædetørre og stort bademiljø.

Huset fremstår super flot og meget velholdt ude som inde. Der er installeret varmepumpe, pejseindsats og solventilator på taget, så der altid er god indeklima.

Der udover er der 2 gode annekser/gæstehuse omkring gårdhaven, hvoraf det ene er indrettet med dobbeltseng, andet bliver brugt som depotrum. Derudover er der rigtig godt 18 m2 isoleret værksted/garage med vippeport samt 9 m2 brændeskur.

En rigtig perle af et sommerhus som nemt kan blive familiens samlingspunkt i mange år fremover og på alle tider af året.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.