Nybyvej 36, Nyby, 4863 Eskilstrup

Wow - sikke et fantastisk sted - egen havelåge til skoven.

Det bliver ikke meget bedre, lige op af skoven - en parklignende grund, hvor man kan have masser af aktiviteter og nyde det rige dyreliv, et idyllisk sted, hvor familien kan udleve sine drømme!

Haven er et kapitel for sig, en skøn oase, et stort udvalg af frugttræer, bålplads, en imponerende Mammut, drivhus, plads til høns eller andet, man bliver helt glad i "låget" af alle de skønne farver, her kan man rigtigt slappe af fra hverdagens tralvhed.

Børnene vil elske denne have og der er selvfølgelig også plads til hængekøjen. Der er flere gode terrasser/hyggesteder, hvor man kan sidde og nyde en god frokost eller andet.

Ejendommen rummer et vælg af muligheder, der er i år 2010 bygget en stor muret garage med el-port, hvor der også er plads til en lille værksteds afdeling, i forbindelse med denne er der et stort udhus med flere anvendelsesmuligheder. I baghaven er der en nuværende blomsterbutik, som skal ud og finde større lokaler, dette lokale er isoleret og kan anvendes om anneks, hobbyrum eller andet. Depotrum/udhus. Fyrrum med pillefyr (ca år 2012) i forbindelse med fyrrum er der også vaskerum.

Der er i beboelsesdelen gulvvarme i hele underetagen (jf. energimærke). Ejendommen er udnyttet med: Entre med klinkegulv. Badeværelse med bruseniche og vaskarrangement. Stort og lækkert HTH-køkken alrum (ca. år 2015), i køkken afdeling er der karnap/lille spiseafdeling, herfra udgang til terrassen. Brændeovn i køkkenalrum. Dejligt værelse. I åben forbindelse med køkken alrum er der en dejlig opholdsstue med skønneste kig til haven og skoven, fra stuen er der udgang til terrassen/haven.

1. sal er udnyttet med: Stort værelse, værelse samt badeværelse med badekar og bruser.

Omgivelserne er lige noget for naturelskere, området er særdeles velegnet til cykelture, løbe- og gåture, nyde skoven og meget mere.

Skovbørnehaven ligger i kort afstand fra ejendommen, Eskilstrup skole er i kort køre afstand og indkøbsmuligheder er der både i Eskilstrup, Nr. Alslev, Nykøbing F. m.m.

Kom og oplev dette dejlige hjem.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.