V. Voldgade 29, 4874 Gedser

Stort og virkelig pænt moderniseret 2-plansvilla på 173 m2 i røde sten med eternit- og paptag samt energivinduer overalt. Huset er moderniseret i 2006 og tilbygning fra 2009. Huset ligger på en 555 m2 dejlig, lukket grund ved en meget stille vej i byens udkant, tæt på den gamle fiskerihavn, indkøb, daginstitutioner og god badestrand. Huset opvarmes med fjernvarme. Fra husets 1. sal er en flot udsigt over Østersøen.

INDEHOLDER:
Vindfang / entré med pæn hoveddør og garderobeplads. Stor hall / fordelingsgang med trægulv, spots i loftet, plads til f.eks. skabe og massiv vinkeltrappe til 1. sal. Stort, dejligt badeværelse med flisegulv, malede vægge, muret skabsniche med vask, stort vægspejl, bruseniche med flisevægge og hvid sanitet. 3 store værelser - 2 med trægulve og 1 med tæppebelægning. Meget stort og lækkert køkken / alrum i hvide elementer med bøgekant, pæne bordplader, flot flisegulv, 2 store tagvinduer, stor spiseplads og ekstra plads til hyggeafdeling med dobbelt glasdør til fliseterrasse. Dejligt bryggers med samme gulv og elementer son i køkken, grovvask, skabe, loftlem med stige og glasdør til haven. Lækkert badeværelse med diagonalt flisegulv, flot skab med vask, stort vægspejl, bruseniche med flisevægge og 2 glasdøre samt hvid sanitet.

1. SAL:
Et meget stort, lækkert rum (p.t. soveværelse) med synlige loftbjælker, bred glaskvist med flot udsigt, og glasdør til ny altan med plads til bord og 2 stole samt flot udsigt. Rummet kan opdeles.

Huset har delvis gulvvarme og fremtræder virkelig pænt overalt. Desuden 24 m2 nyt udhus / cykelskur i træ med dør til indkørsel og projekteret værksted med egen dør. Drivhus i aluminium. Ekstra fliseterrasse i baghaven med muret grill. Stor indkørsel med plads til flere biler.

I 2006 gennemgik huset en stor modernisering og i 2009 en pæn tilbygning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.