Rørsangervej 16, Marielyst, 4873 Væggerløse

2. række til stranden

Et rigtig "helårs" fritidshus - beliggende på en skøn 2.400 m2 stor naturgrund, i 2. række til en af Danmarks bedste badestrande !! Eftertragtet område lige nord for Marielyst Torv. Atmosfærefyldt kvarter, hvor man ugeneret kan færdes og nyde den skønne natur. Ejendommen er velegnet til 2 familier, som hver kan have deres afdeling med 2 værelser og badeværelse. Ejendommen vil kunne indbringe en lejeindtægt til ejer i niveau kr. 85.000,00, uden ejerspærringer. Drømmer du om, at flytte til Marielyst, den dag du går på pension, ja så er dette fritidshus en oplagt mulighed.

Fritidshuset er opført i mursten (både ude og inde), betontegl, termovinduer og er på hele 144 m2 beboelse og kan rumme den store familie med 4 soveværelser, 2 badeværelser, stort køkken alrum m.m.

Beliggende for enden af lukket vej med sti til vandet og ca. 1 km. til Marielyst Torv, med restauranter, indkøb m.m.

Grunden er anlagt som naturgrund og er let kuperet, her kan børnene boltrer sig sammen med familien.


INDEHOLDER :

Entré med flisegulv og garderobeplads. Alle 4 soveværelser er indrettet med trægulve, skabe og lyse murstensvægge. 2 identiske lyse badeværelser med stor bruseniche, bademiljøer og hvid sanitet. Køkken / alrum er indrettet med flisegulve, brændeovn og der er udgang til vestvendt overdækket fliseterrasse og med vinduesparti til spa området. Spa området er der endvidere indrettet med sauna og depotrum, hvor der er udgang til østvendt træterrasse med kig til diget.

Et rustikt, virkeligt godt og velbygget fritidshus, hvor du kan du nyde roen, stranden og ikke tænke så meget på vedligeholdelsen.

Der er gode indkøbsmuligheder, golfbane og gode aktivitetsmuligheder lige i nærheden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.