Marielyst Strandvej 5A, 4873 Væggerløse

Blandet beboelse- / erhvervsejendom på Marielyst

Rigtig pæn og vedligeholdt beboelses- / erhvervsejendom med god beliggenhed til indfaldsvejen i Marielyst. Ejendommen har registreret stueetagen som erhverv, men er fuldt indrettet til beboelse og kan nemt omregistreret. Hele ejendommen er på 154 m2 og der er indrettet helt ny 1.sal. Ejendommen har tidligere været brugt til bolig og sidst har der været kontor i stueetagen. Ejendommen ligger på en 1.128 m2 stor grund, tæt på Marielyst torv og en af Danmarks bedste badestrande, golfbane m.m.

INDEHOLDER :

Helt nyistandsat entré med trappe til 1.salen. Meget stor vinkelstue (tidligere kontor) med brændeovn og varmepumpe. Pænt elementkøkken med nedgang til viktualiekælder. Bagindgang i forbindelse med stor overdækket indgangsparti, gæstetoilet med håndvask og flisegulv. Stort fyrrum / vaskerum med kondensfyr, stik til vaskemaskine, gode skabsmiljøer og brusekabine. Godt soveværelse.

1.SALEN :

Virkelig flot og helt ny 1.sal, indrettet med 2 gode værelser og super flot badeværelse med bruseniche, bademiljø og væghængt toilet.

Derudover er der lidt ældre garage i træ på 36 m2, heraf 14 m2 indrettet som udhus. Ligeledes er der et redskabsrum eller viktualierum (ikke registreret).

En ejendom som har mange muligheder og både kan rumme erhverv / beboelse i charmerende Marielyst.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.