Bækkeskovvej 13, 4892 Kettinge

Rigtig dejlig nedlagt 4-længet landejendom med marker på alle sider og muligheder for mindre dyrehold på den 8.315 m2 store ugeneret grund. Ejendommen er opført i hvidmalede gasbeton, eternittag og helt nye energivinduer og døre overalt (undtaget terrassedøren) - boligarealet på 158 m2 er indrettet i et plan med god plads til hele familien og de 498 m2 store udbygninger er der plads til dyr, maskiner m.m.

INDEHOLDER :

Entré med lyst flisegulv og adgang til stort soveværelse med pænt laminatgulv. Fra entréen er der også adgang til stort og pænt badeværelse med opvarmet gulv, stor bruseniche, bademiljø og mulighed for opsætning af badekar. Stor vinkelstue med udgang til haven, og med mulighed for indretning af ekstra værelse. Pænt åbent køkken i hvide elementer, kirsebærfarvet bordplade, opvarmet flisegulv og spisekrog. 2 rigtige gode værelser med pæne lyse laminatgulve. Bryggers / bagindgang med flisegulv, stik til vaskesøjle og oliefyr (olietank skal installeres eller anden form for varmekilde).

UDBYGNINGER :

Hele 498 m2 gode udbygninger med bl.a. garage med vippeport, brugbar tidligere stald, stor lade med 4 porte og meget højt til loftet. Derudover er der ældre staldbygning. Udbygningerne er opført i gule mursten og med eternittag.

Virkelig god grund, med mindre have foran huset, dejlig næsten helt lukket gårdsplads med perlesten og stort reelt jordstykke bagved udbygningerne.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.