Humlevænget 1, Sundby L., 4800 Nykøbing F

Rigtig godt beliggende og velholdt 2-plansvilla på 135 m2 + 66 m2 god og tør kælder. Huset er opført i gule sten med rødt tegltag og delvis sprossede energi- og termovinduer. Den ligger på en 849 m2 pænt beplantet og helt lukket grund i et roligt og børnevenligt kvarter nær alle faciliteter og med kun 5 minutters gang fra Guldborgsund. Huset opvarmes med fjernvarme.

INDEHOLDER:
Entré med buet, overdækket hoveddør, dør til kælderen og afsyret trappe til 1. sal. Godt, hvidt Designa-køkken med pæne bordplader, vinylflisegulv, alle hvidevarer og hyggelig spiseplads. Dejlig, lys og vinkelformet opholds- og spisestue med hyggelig spisekrog og trin ned til ekstra stue. Meget lys tv-stue med ny facadebeklædning, opvarmet flisegulv, store vinduer til haven, skydedørsparti til 20 m2 sydvendt fliseterrasse og 3 trin til 16 m2 vestvendt terrasse. 1. SAL: (vandkig fra de 2 værelser) Mellemrepos med dejligt badeværelse med flisegulv, nyt skab med vask, vægskab med spejl, spots, kar med bruser og tagvindue. Lille fordelingsgang med loftlem med stige. Dejligt værelse med højskab til loft. Godt værelse med skabe. Stort soveværelse med skabe til loft til loft og indbygget skab med skydelåger.

KÆLDER:
Mellemrepos med lækkert badeværelse med flisegulv, rustikke vægge, nyt skab med vask, vægskab med spejl, spots og bruseniche. Forrum med flisegulv. Bryggers / vaskerum med flisegulv, skabe, bord med vask, vaskemaskine og spots. Billard- / hobbyrum med flisegulv, vask og dør til udvendig havetrappe. Fyrrum med flisegulv og ældre brændefyr. Huset har afhøvlede trægulve, listelofter og fremtræder indflytningsklart.

Ca. 40 m2 carport med flisegulv og paptag samt ca. 15 m2 sammenbygget, muret udhus / værksted med betongulv, 2 ovenlysvinduer samt døre til carport og baghaven. Bag dette er en ekstra fliseterrasse. Ældre redskabsskur i træ med ståltag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.