Sophieholmen 27, 4. TH., 4800 Nykøbing F

Fantastisk nyopført liebhaver lejlighed.

Helt nyopført og unikt beliggende luksus-lejlighed på 110 m2 bolig + 2 altaner og 19 m2 privat parkeringsplads i kælderen. Den ligger i et nyt, lækkert kompleks på ydermolen i Nykøbing og har en fantastisk udsigt over Guldborgsund, havnen, byen og Lolland på den anden side af vandet. Den er højisoleret og har indbygget genvex med køleanlæg.

Der er 2 indgange til den flotte opgang - fra den fælles platform og fra parkeringskælderen, hvorfra elevatoren starter.

INDEHOLDER :

Fra den flotte fælles opgang, er der adgang til entréen med indbygget spot i loftet og garderobeskabe. Godt kontor / gæsteværelse med udsigt over Slotsbryggen. Bryggers med flisegulv, flotte hvide Svane elementer, integreret skabsfryser, plads til vaskemaskine og tørretumbler. Gæstetoilet med flisegulv, væghængt toilet og bademiljø. Stor lys opholdsafdeling med udgang til skøn 5 m2 altan med morgen og formiddags sol. Flot hvidt Svanekøkken med alle gode hårde hvidevarer - plads til spiseafdeling og udgang til vestvendt 10 m2 altan, hvorfra du har de skønneste solnedgange og kig over hele lystbådehavnen. Soveværelse med skabe med skydelåger og direkte adgang til badeværelse med flisegulv, stor bruseniche, stort bademiljø og væghængt toilet.

Super flot ny lejlighed med gulvvarme overalt, genvex med køleanlæg, Vola armaturer, Svane elementer overalt, hvide lofter, flotte plankegulve, dør-telefon med kamera m.m.

Under ejendommen er der en fælles parkeringskælder med fjernbetjent rulleport og der er også installeret Metro Therm kalkspalter .

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.