Tværgade 51, 1. TH., 4800 Nykøbing F

Pænt moderniseret og charmerende andelslejlighed på 58 m2, som er meget rummelig i forhold til størrelsen. Den ligger i en meget velholdt og centralt beliggende ejendom i røde sten med nyere, rødt tegltag og hvide, delvis sprossede vinduer. Den har en meget præsentabel og indbydende opgang med nedgang til kælder, massive trin og fyldningsdøre til alle lejligheder. Den opvarmes billigt med fjernvarme.

Andelsforeningen har en god og sund økonomi - indeholder 12 lejligheder, hvor man aktivt deltager i vedligeholdelse af ejendommen.

INDEHOLDER:
Pæn entré med afsyret trægulv, højskab og garderobeniche. Dejlig, lys opholds- og spisestue med afhøvlet trægulv samt bred kvist med karnap. Stort soveværelse med afhøvlet trægulv og 4-fløjet skab til loft. Dejligt køkken i hvide elementer med pæne bordplader, pænt vinylgulv, god skabsplads, alle hvidevarer, mulighed for lille spiseplads og glasdør til mellemgang. Lille mellemgang med flisegulv og glasdør til lille sydvestvendt altan. Dejligt badeværelse med flisegulv, malede vægge, pænt skab med vask, bruseniche med flisevægge og hvid sanitet.

Lejligheden fremtræder lys og indflytningsklar.

Desuden 6 m2 eget kælderrum, fælles depotrum, cykelrum og vaskerum. Fra kælderen er der dør til gaden og haven. Hyggelig, næsten helt lukket have med fliseterrasse og fælles havemøbler.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.