Østre Alle 38, ST. TH., + garage, 4800 Nykøbing F

Virkelig pænt moderniseret og indflytningsklar ejerlejlighed på 83 m2, beliggende i velholdt rødstensejendom med rødt tegltag og sprossede termovinduer. Ejendommen har 6 lejligheder og drives i en økonomisk solidt drevet ejerforening. Til lejligheden hører en 16 m2 muret garage. Lejligheden opvarmes med fjernvarme. Den ligger meget centralt med kort afstand til indkøb, skole, bus, tog, daginstitutioner, byens centrum m.m.

Ejendommen har en meget præsentabel opgang med pæn hoveddør samt vinylbelagte trin til kælder og etagerne.

INDEHOLDER:
Entré / fordelingsgang med pæn hoveddør, afhøvlet trægulv og garderobeplads. Nyere, lækkert køkken i hvide elementer med grå bordplader, vinylgulv, gode hvidevarer med opvaskemaskine og fast spiseplads. Dejlig, lys opholdsstue med flot trægulv, stukloft og et godt kig over den flot beplantede runddel. Spisestue / ekstra værelse med samme gulv. (kan nemt indrettes til ekstra værelse). Flot, nyere badeværelse med flisegulv, flisevægge, skab med vask, stor bruseniche og hvid sanitet. Meget stort soveværelse med afhøvlet trægulv og indbygget skab med 2 store skydelåger. Lejligheden har hvidmalede pudslofter og fremtræder meget velholdt.

Til lejligheden hører eget kælderrum med indlagt strøm, fælles cykelrum, fælles tørrekælder og fælles have med græsplæne.
Egen garage med hæveport og indkørsel fra Pontoppidansgade.

Ejerforeningen har opbygget en grundfond på ca. kr. 290.000,- til vedligeholdelse af ejendommen. Ejerudgift for hele ejendommen dækker normalt kr. 50.000 årligt til forøgelse af grundfonden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.