Nykøbingvej 98, Maglebrænde, 4850 Stubbekøbing

Spændende ejendom med mange muligheder

Stor og utraditionelt indrettet 2-plansvilla på hele 370 m2 bolig samt større erhvervsdel. Det er bygget i røde mursten, rødt tegltag samt nyere vinduer. Det ligger på en 1.630 m2 stor grund i en lille hyggelig landsby ved landevejen mellem Stubbekøbing og Nykøbing F. Der er gode busforbindelser begge veje. Huset opvarmes med pillefyr, og rummer en masse muligheder til den store familie eller flere generationer under samme tag. Ejendommen er pt. indrettet så der kan laves 3 separate lejligheder med eget bad og køkken, samt erhvervsafdeling.

Stue etagen:
Rummer et dejligt stort køkken alrum med stor kogeø, udgang til haven, stort badeværelse med bruseniche, badekar og mulighed for tilslutning af vaskemaskine. Fra badeværelset har du adgang til stort walkin. Stor entré med trappe til 1. salen.

Erhvervsdelen har flere indgangsmuligheder, stort lokale ud mod vejen, stort værksted og trappeopgang til 1. salen.

1. salen kan nemt indrettes med 2 gode lejligheder. Den ene del af 1 salen er indrettet med stort køkken alrum/stue med loft til kip med flotte synlige bjælker. Trappe til loftrum som er udnyttet med bl.a. badeværelse.

I den anden del af 1. salen er der ligeledes et badeværelse, køkken og 4-5 værelser.

Ejendommen har desuden en kælder på 98 m2 hvor pillefyret er placeret, toilet samt vaskerum.

En ejendom med utrolig mange muligheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.