Ådalen 1, 4850 Stubbekøbing

Godt indrettet og godt bygget vinkelvilla med 4 værelser.

Meget rummelig og næsten landligt beliggende vinkelvilla på 151 m2 i gule sten med cementtagsten, zink-tagrender og energivinduer. Den ligger på en 951 m2 nem grund i stort, udbygget kvarter i byens udkant og med gå- eller cykelafstand til alle faciliteter. Stubbekøbing er en hyggelig by med skole, børnehave, indkøb, stor lystbådehavn, færge til Bogø om sommeren, omgivet af en dejlig natur og Grønsund. Huset er rigtig godt isoleret og opvarmes billigt med godt oliefyr og gulvvarme i hele huset.

INDEHOLDER:
Entré med skiferfarvet flisegulv, garderobeplads og pæn hoveddør med glasparti.
Dejligt værelse med pænt trægulv i ask og 3 indbyggede skabe.
Lækkert badeværelse med flisegulv, malede vægge, pænt skab med vask, vægspejl, glasdør til haven og stor bruseniche med flisevægge.
Stort køkken/alrum med kog-/vaskeø i hvide elementer med flot bordplade, alle hvidevarer, stor spiseplads, stort vinduesparti fra gulv til loft med skydedør til 33 m2 fliseterrasse med læhegn.
Stort bryggers i hvide elementer (som køkken) med flisegulv (som entré), vaskesøjle og dør til carporten, så man kan gå tørskoet til huset.
Stort værelse med trægulv og 3 indbyggede skabe.
Kontor / værelse med samme gulv og 4 indbyggede skabe.
Meget stort soveværelse med samme trægulv, indbyggede skabe og dør til eget badeværelse.
Lækkert badeværelse i samme materialer som det første badeværelse, dog med større vaskeskab, vægspejl med integreret lys, 5-kantet bruseniche og kar med bruser.
Stor, lys opholds- / spisestue med trægulv, vinduer fra gulv til loft mod nord og stort, sydvendt vinduesparti med skydedør til førnævnte fliseterrasse.
Fra stue og fliseterrasse er kik til de åbne marker.
Desuden 15 m2 muret og sammenbygget udhus / værksted i samme materialer som huset med flisegulv, arbejdsbord, godt loiefyr, loftlem med stige, 1.200 liter olietank og dør til carport.
Pæn fliseindkørsel og ny plantet bøgehæk i skel.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.