Rosenvænget 3, 4800 Nykøbing F

Charmerende byhus ved Staldgårds kvarteret

Flot moderniseret byhus på 101 m2 beboelse og 57 m2 høj kælder i byens centrum, med Staldgården som nabo, Galleri Finnermann og byens hyggelig torve og gader lige ud for døren. Ejendommen - som er et super alternativ til en lejlighed - har pæn gulmalet facade, rødt tegltag, delvis energivinduer og ligger på en lille grund på 102 m2.

INDEHOLDER :

Lille forgang med flisegulv, malede murstensvægge og åbent til entréen med trappe til 1.sal og kælderen. Rigtig hyggelig opholds- og spisestue med pænt laminatgulv, listelofter og kig til Staldgården samt Vandmøllepladsen. Delvist åbent nyt køkken i hvide elementer og alle hårde hvidevarer.

1.salen indeholder soveværelse med skabsvæg, moderniseret badeværelse med nyt flisegulv, ny bruseniche, badekar og godt bademiljø. Derudover er der godt gæste-/børneværelse.

Kælderen, som er næsten 2,30 meter høj, er meget anvendelig, opvarmet og indrettet med helt nyt badeværelse med gulvvarme, stor bruseniche, stik til vaskesøjle og pænt bademiljø. Ligeledes 2 gode rum med plads til kontor / hobbyrum eller lign. med store vinduespartier.

Rigtig hyggelig og pæn moderniseret ejendom, hvor du har alle byens muligheder lige ved hånden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.