Lisevej 8, Systofte, 4800 Nykøbing F

Bynært beliggende landbrugsejendom med stort værksted

Rigtig godt beliggende og pænt moderniseret, nedlagt landbrugsejendom på 141 m2 beboelse med 62 sammenbygget udhus/tidligere stald, som kan indrettes til beboelse. Den er opført i vandskurede vægge med eternittag og sprossede vinduer. Ejendommen ligger på en 20.360 m2 grund ved stille vej med langt til naboerne og marker hele vejen rundt. Der er kun 4 km. til byen, som kan gøres på cykel. Der er skolebus 200 meter fra huset. Huset opvarmes med pillefyr, som står i værkstedet på 113 m2.
INDEHOLDER:
Stor entré / bryggers med pæn hoveddør, diagonalt flisegulv, garderobeplads, arbejdsbord med vask, glasdør til tidligere stald, glasdør til køkken og nyere, massiv vinkeltrappe til 1. sal.
Stort, pænt badeværelse med samme flisegulv, malede vægge, stort skab med vask i massiv bordplade, stort vægspejl, stor bruseniche med flisevægge, spots i loftet, hvid sanitet, håndklædetørrer samt spa-kar med varmelegeme, lys, bobler og bruser.
Pænt, åbent køkken i hvide elementer med massiv bordplade, samme flisegulv, spiseplads og gode hvidevarer.
Dejlig, lys opholds- og spisestue med flot plankegulv og flot udsigt over markerne.
Stort soveværelse med samme plankegulv.
Tidligere staldrum med betongulv og ældre dør til haven.
1. SAL:
Stor, bred fordelingsgang med tagvindue og plankegulv.
Pænt toilet med vinylgulv, malede vægge, skab med vask, vægspejl, hvid sanitet og tagvindue.
2 store værelse med plankegulve og tagvinduer.
Meget stort gavlværelse med samme plankegulv.
Huset fremtræder indvendigt med ludbehandlede listelofter, pæne døre/karme, nyere strøm overalt samt gulvvarme i entré/bryggers, badeværelse og køkken.

Desuden 113 m2 muret og 2-delt værkstedsbygning med betongulv, termovinduer, 2 skydeporte, pille- og brændefyr, kalofere-blæser og mange muligheder for den rette køber.
Jorden er bortforpagtet og indbringer kr. 4.500,. i årlig indtægt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.