Ryesgade 10, 4800 Nykøbing F

Rummeligt byhus i rolig gade på Østerbro.

Stort og rummeligt byhus på 110 m2 og 58 m2 garage/udhus, som begge trænger til gennemgående renovering. Ejendommen ligger centralt på Østerbro, tæt på skole, indkøb, banegården og byens centrum. Huset er opført i mursten, eternittag, termovinduer og ligger på en 403 m2 stor grund.

INDEHOLDER :

Entré med god trappe til 1.salen og lille toilet med håndvask under trappen. God stor opholds- / spisestue med indgang til soveværelset, hvor der er installeret en brusekabine og håndvask. Fra soveværelset ville det være oplagt at nedtage væggen til køkkenet og lave stort køkken alrum. Køkkenet er et ældre elementkøkken, hvor der er et lille viktualierum og udgang til gårdhaven via en lille baggang.

1. SALEN :

Fra den lille repos er der indgang til tidligere køkken (kunne ombygges til badeværelse) og derfra indgang til værelse. Derudover er der 2 gode værelser, så der er god plads til hele familien.

Huset trænger til istandsættelse, men for den rette køber er der rigtig gode muligheder i dette byhus.

God flisebelagt gårdhave med adgang til 58 m2 tidligere garage og værksted i hele grundens bredde. Via garagen kommer man til baghaven, som indeholder drivhus og ældre redskabsrum.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.