Dalbakkevej 1B, Vester Ulslev, 4894 Øster Ulslev

Unik landejendom med mulighed for flexbolig, plads til 2 familier, 252 m2 beboelse og 3 tønder land. Mulighed for sælgerfinansiering på udbetalingen

Lollandsk perle : Kvaliteterne vil ingen ende tage i dette fantastiske landskab, hvor man kan høre lyden af fårenes "mæh'en" og vindens blide sus gennem marker og trækroner. Er I på udkig efter idyl og plads, så er dette stedet at søge hen; det hyggelige landsbysamfund Vester Ulslev, som ligger omsluttet af åbne vidder – tæt på både skov, søer og ikke mindst Nysted, Maribo og Nykøbing F. som I kan nå ind til på små tyve minutter.

Den charmerende landejendom kan dateres helt tilbage til år 1842, hvilket betyder, at I får masser af sjæl og historie med i købet af denne fine, gamle gård. Det er imidlertid – og heldigvis – kun stedets sjælfulde stemning, der afslører alderen, for alle bygninger præsenterer sig generelt i utrolig flot og opdateret stand med en moderne indretning.

Selve stuehuset breder sig over 158 rummelige boligkvadratmeter med masser af lyse rum, der skaber rammen om familielivet. I får i alt tre dejlige soveværelser at indrette jer på samt et stort kontor, som kan bruges til de stille arbejdstimer. Af fælles opholdsrum kan I se frem til at lave mad og tilbringe tid sammen i det nydelige køkken-alrum samt til rendyrket afslapning inde i opholdsstuen; begge rum har egen brændeovn, hvilket er med til at skabe en yderst hyggelig stemning. Fra entréen er der afslutningsvis adgang til et stort badeværelse samt til et praktisk viktualierum.

Til ejendommen hører også en række store udhuse, som virkelig understreger kvaliteterne ved et hobbylandbrug, Ikke nok med at I får en stor lade, som bl.a. giver mulighed for dyrehold, så medfølger der også en række helt fantastiske disponible rum, som kan bruges til alt lige fra et kunstnerisk atelier til et misundelsesværdigt vinrum med en hel samling af gode årgange. Dertil får I også fornøjelsen af at kunne invitere overnattende gæster forbi i det hyggelige gæstebyggeri, på i alt 94 m2, som fremviser to store gæsteværelser samt et pænt badeværelse med brusefaciliteter.

Bedst af alt er imidlertid den grønne grund omkring de landlige bygninger. Midt på den gamle, brostensbelagte gårdsplads står et smukt træ plantet, og omme på den anden side folder den fortryllende have sig ud med et væld af farverige blomster, køkkenhaver og gode solkroge. Det bliver simpelthen ikke meget bedre end her!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.