Skovtoften 16, Sundby L., 4800 Nykøbing F

Godt beliggende 1-plansvilla beliggende i roligt område

Rigtig pænt 1-plansvilla på 127 m2 i gule sten med eternittag, termovinduer og skøn udestue. Ejendommen ligger på en 864 m2 flot anlagt grund på en lukket stikvej i et roligt og meget børnevenligt kvarter nær Hamborgskov, Guldborgsund og med kort afstand til skole, daginstitutioner, indkøb bus m.m. Det opvarmes med fjernvarme.

INDEHOLDER :

Dejlig bred entré / fordelingsgang med flotte marmorfliser. 2 rigtig gode værelser med pæne parketgulve. Stort flisebadeværelse i marmor, med god bruseniche, stort bademiljø og hvid sanitet. Godt soveværelse med stor skabsvæg og parketgulv. Pænt køkken i lyse elementer, alle hårde hvidevarer, hyggelig spisekrog og parketgulv. Dejlig opholds- / spisestue med parketgulv og udgang til udestuen. Bryggers / bagindgang med flisegulv, stik til vaskemaskine, håndvask og god plads til garderobe. Rigtig skøn ca. 25 m2 stor udestue med sorte granitfliser, termotag til kip og med dør til haven - udestuen er kun reg. med 11 m2 på BBR.

Derudover er der 34 m2 stor carport, hvori der er indrettet redskabsrum. Ligeledes er der et par små redskabsrum og drivhus (ikke reg. på BBR).

Virkelig flot anlagt sydvendt have og gode terrasser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.