Grønsundsvej 273, Karleby, 4800 Nykøbing F

Charmerende og hyggelig rødstensvilla - tidligere Karleby Gl. Skole

Virkelig pæn og respektfuldt moderniseret rødstensvilla med nyere sort glasseret tegl, danebrogvinduer og hele 270 m2 beboelse. Ejendommen har tidligere været brugt som landsby skole og ligger på en 1.573 m2 stor og skøn grund med flotte stenbelægninger, anlagt have samt terrasser. Ejendommen ligger i mindre landsby på Øst Falster lige over for byens kirke og kun 3 km. til skoven og stranden.

INDEHOLDER :

Entré med god trappe til 1.salen og garderobeplads. Stor lys opholdsstue med indgang til spisestuen. Fra spisestuen er der udgang til overdækket terrasse og franske døre til lille forstue, hvor der er dobbeltdøre til dejlig terrasse. Soveværelse eller kontor med udgang til pænt flisebadeværelse med opvarmet gulv, hjørnespa og pænt bademiljø. Stort spisekøkken i pæne elementer med god spiseplads og dør til spisekammer.

1.SALEN :

Stor repos / fordelingsgang med 3 veluxvinduer og charmerende karnap. Der er indrettet 4 meget store værelser samt badeværelse med vinylgulv, flisevægge, bruseniche, stort bademiljø og hvid sanitet. 1.salen har pæne lyse plankegulve og listelofter.

Derudover er der 120 m2 udhus opført i røde mursten, eternittag, med værksted hvor der er indrettet vaskesøjle, brænde- og oliefyr. Ligeledes er der flere depot- og redskabsrum.

Rigtig stor og rummelig ejendom til den store børnefamilie eller 2 generationer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.