Følfodvænget 8, Nordbyen, 4800 Nykøbing F

Skønt familiehus i Nordbyen

Her er plads til den store familie med hele 6 gode værelser og masser af plads i det store køkken / alrum og opholdsstue. Ejendommen er på hele 277 m2 i 2 plan og er opført i træ, med sort cementtagsten og termovinduer. Den store 1.191 m2 grund er indrettet med store terrasser, god plads til børnene i haven samt bred indkørsel. Huset ligger i lukket område i Nordbyen tæt på vuggestue, børnehave, skole og cykelafstand til indkøb.

INDEHOLDER :

Stor præsentabel entré med god trappe til 1.salen og franske døre til alrummet. 2 store værelser begge med skabe. Stort flot badeværelse med opvarmet flisegulv, god bruseniche og flot bademiljø. Meget stort køkken / alrum med spiseplads til hele den store familie og med 2 udgange til terrassen. Køkkenet er opført i flotte elementer med nyligt udskiftede hårde hvidevarer. Hyggelig opholdsstue adskilt med franske døre fra alrummet. Kontor / værelse. Stort bryggers / bagindgang med gode skabe, stik til vaskesøjle og håndvask i bord.

1.SALEN :

Fordelingsgang med depotrum. 2 meget store børneværelser. Kæmpe stort forældre område med soveværelse, hvor der er skabsvæg med skydelåger og stor kvist med plads til skrivebord eller lign. Fra soveværelset er der udgang til pænt badeværelse med opvarmet flisegulv, ekstra stor bruseniche og pænt bademiljø.

Der er netop indlagt ny fjernvarmeinstallation og huset fremstår ude som inde meget velholdt. Fra stuen er der udgang til skøn delvist overdækket og åben terrasse mod syd.

Derudover er der indrettet carport på 17 m2 med tilhørende redskabsrum.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.