Guldnældevænget 86, Nordbyen, 4800 Nykøbing F

1-plansvilla i det attraktive Nordbyen

Godt bygget og attraktivt beliggende 1-plansvilla på 156 m2 i mursten, med sortglaseret tegl og energivinduer. Den ligger på en 1065 m2 pænt beplantet grund med hyggelige terrasser i et meget børnevenligt og efterspurgt kvarter nær skole, børnehave, indkøb og bus til byen.

INDEHOLDER:
Indgang til stort bryggers med indbyggede skabe med skydelåger, arbejdsbord med vask, spots og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggers går du videre ind til husets køkken/alrum. Lækkert lyst og åbent køkken med sort granit bordplade, alle hvidevarer og udgang til stor syd/vest vendt fliseterrasse. I forlængelse af køkken/alrummet er der en stor stue med rigtig godt lysindfald igennem de store vinduer, og dør til før nævnte terrasse. Huset har 2 store børneværelser og et ekstra værelse/kontor med indbyggede skydelåger. Rigtig pænt badeværelse ved børneværelserne. Stort soveværelse med indbyggede skabe med skydelåger, og derfra adgang til flot forældre-badeværelse med bruseniche og hvid sanitet.

Huset har desuden en nem og overskuelig have, samt stor bred indkørsel til indbygget carport og udhus. Der er desuden også lavet en hyggelig terrasse på denne side af huset. På bagsiden af huset er opført et redskabsskur. ( ikke på BBR )

Der er gulvvarme, klinker og hvide gipslofter i hele huset.

Det perfekte hus til børnefamilien.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.