Østre Alle 53, 1., 4800 Nykøbing F

Stemningsfuld og virkelig smuk villalejlighed på 140 kvm

Stemningsfuld og virkelig smuk villalejlighed på 140 kvm

Kvalitetsmaterialer, unikke løsninger, sjæl, charme og æstetik er i højsæde her på de to øverste etager af Østre Alle 53 centralt i Nykøbing F. Værsgo' at slå døren op, og udforsk de 140 veldisponerede kvadratmeter, som indrammer et stilfuldt hjem med plads til både parret, livsnyderen og hele familien:

Lejligheden befinder sig øverst på 1. og 2. sal i en fin, klassisk rødstensvilla fra 1924. Fra opgangen går turen ind i en rummelig entré med pæne, lyse trægulve og adgang til et praktisk disponibelt rum for enden af gangen, hvor der er plads til opbevaring eller måske et lille, smart kontor eller en hyggelig krog med plads til læsestolen, lampen og en god bog under tæppet?

Videre er der adgang til et pænt badeværelse med smukke, velvalgte natursten på gulv og i bademiljøet, som udgøres af en separat bruseniche. Dertil indeholder rummet et godt håndvaskmøbel, væghængt toilet, gode opbevaringsløsninger og et vindue til udluftning for at bevare det gode indeklima efter et dampende varmt bad. Etagen åbner også for to gode værelser, hvoraf det ene, som oprindeligt er en dagligstue, pt er indrettet som dobbeltværelse med kombineret soverum og kontor, samt et helt fantastisk køkken-alrum med det smukkeste materialevalg, der er som taget ud af et boligmagasin. Råt træværk, rustikke detaljer, nordisk minimalisme. Mørke og lyse elementer side om side og en flot, rå køkken-ø midt i det hele. Virkelig et skønt rum, som stjæler en masse opmærksomhed!

Ovenpå bydes I velkommen til en hyggelige stue med trægulve, skrå vægge, loft til kip med fritlagte bjælker og mange gode kroge, hvor I kan indrette jer på kreativ vis. Dertil råder etagen over et gæstetoilet og yderligere tre fine værelser, som altså endnu engang understreger lejlighedens familievenlige potentiale med plads til både forældre og børn. Til lejligheden hører en hyggelig, grøn have med græsplæne, nedgravet trampolin og en gynge samt et fint terrassemiljø, hvor I kan nyde aftensolen.

I finder den hyggelige lejlighed centralt i Nykøbing F. med kun 800 meters gang, svarende til små ti minutter, til Stationen. Tæt herved er der også adgang til gågaden og de hyggelige stræder omkring, der byder på et rigt forretningsliv med alle de butikker, spisesteder og indkøbsmuligheder, I har brug for. Alt i alt en skøn beliggenhed, der går hånd i hånd med den attraktive bolig.

Velkommen til.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.