Tranevej 21, Stovby/Marielyst, 4873 Væggerløse

Super attraktiv beliggenhed i Marielyst - helårs eller fritidshus.

Sikke en skøn beliggenhed, du bestemmer selv om du vil bo i ejendommen, som helårsbolig eller benytte ejendommen som fritidshus. Ejendommen ligger i den "gamle" del af Marielyst. Der er gåafstand til den populære badestrand og til Marielyst Torv, hvor der kan shoppes og nydes lidt lækkert ved en af cafeerne eller restauranterne.

Her har man alle dagligvareforretninger, slagter, bager og meget andet tæt på. Naturen i området er lige noget for naturelskere, Bøtø skoven i syd og det smukke strand område langs hele kysten.

Ejendommen er beliggende på en dejlig grund, hvor man kan sidde helt ugeneret på de gode terrasse, som er ved ejendommen, finde læ, spille spil og meget mere.

Ejendommen er indrettet med: Entre/bryggers. Den ene del af huset er indrettet med: værelse. Opholdsstue med brændeovn og luft til luft varmepumpe, der er fra stuen også udgang til terrasse. Lille værelse/tidligere kiosk. Lille depotrum.
Den anden del af huset er indrettet med: Dejlig stor opholdsstue med brændeovn. Køkken med udgang til gårdsplads. Mellemgang. Badeværelse med brusekabine, badekar og elgulvvarme. 2 værelser.

Endvidere garage / udhus.

En villa / fritidshus med masser af muligheder og med en særdeles attraktiv beliggenhed i Marielyst.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.