Langgade 29, 4874 Gedser

Virkelig pænt moderniseret og rummeligt 2-planshus på 155 m2 i røde sten med eternittag og delvis sprossede vinduer. Huset er tilbygget og syner derfor ikke af så meget fra gaden. Det ligger på en 580 m2 dejlig, lukket grund med egen fliseindkørsel, hvor der er mulighed for carport lige ved hoveddøren. Det opvarmes med fjernvame og brændeovn. Det ligger tæt på alle faciliteter i Gedser, som indkøb, bus, strand, lystbådehavn, den gamle fiskerihavn m.m., og så ligger det 20 minutters gang fra Danmarks sydligste spids med flot natur.

INDEHOLDER:
Entré med ældre, massiv hoveddør, garderobeplads og glasdør til stuen. Pænt gæstetoilet/-bad med vinylgulv, malede vægge, lille skab med vask og bruseniche. Stor, lys opholds- og spisestue med flot trægulv. Meget stort og lækkert køkken/alrum i hvide elementer med grå bordplader, alle hvidevarer, opvarmet flisegulv og væg-brændeovn med glaslåge. Stort alrum / spiseplads med opvarmet trægulv, nyere massiv trappe til 1. sal og nyere, dobbelt glasdør til gårdhaven. Stort bryggers med opvarmet flisegulv, arbejdsbord med vask, vaskemaskine, 4 skabe og nyere halvdør til gårdhaven. Stort soveværelse med 4 indbyggede skabe og dør til badeværelse. Nyere, lækkert badeværelse med opvarmet flisegulv, malede vægge, pænt skab med vask, stort vægspejl, bruseniche med flisevægge og hvid sanitet.

1. SAL: Stort forrum / ekstra stue, som nemt kan indrettes med et ekstra værelse. Stort værelse med garderobeniche. Huset har et pænt interiør, nyere strøm fra 2006, massive døre m.m.

20 m2 ældre, muret udhus med cementtagsten og betongulv.

Dejlig gårdhave med fliser og dejlig baghave med stor græsplæne samt lille overdækning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.