Pregehøjvej 13B, Tjæreby, 4800 Nykøbing F

4-længet landejendom med flot beboelse

Landligt og næsten afsides beliggende landejendom med 170 m2 nyrenoveret beboelse, opført i vandskurede sten med sortglasseret tegltag og sprossede energivinduer. Der er mulighed for for at indrette ekstra værelser m.m. på 1. sal, som er på ca. 120 m2 og allerede isoleret. Sælger har renoveret fra "kælder til kvist", hvor kun de 4 ydervægge er bibeholdt. Den ligger på en 15.000 m2 grund med mulighed for dyrehold af mange slags eller andre aktiviteter. Til ejendommen hører endvidere 626 m2 udbygninger i gule sten med eternittag. Huset er rigtig godt isoleret og opvarmes med en luft-til-vand varmepumpe og gulvvarme overalt.
INDEHOLDER:
Entré med trægulv, garderobeplads og ny hoveddør fra gårdsplads (benyttes p.t. som soveværelse).
Stort værelse med samme trægulv og flot udsigt.
Meget stor, lys opholds- og spisestue med trægulv og udsigt over markerne.
Stort værelse med samme trægulv.
Lækkert køkken/alrum med elementer i valnød med hvide bordplader, koge-ø med god skabsplads, gode hvidevarer og meget stor spiseplads, hvorfra der er dobbelte glasdøre til stor, oval fliseterrasse.
Meget stort bryggers med flisegulv, vask i arbejdsbord, skabsvæg med skydelåger, varmepumpe og halvdør til førnævnte terrasse.
Baggang med dør til gårdsplads.
Teknikrum med god plads til opbevaring.
Virkelig flot badeværelse i 2 niveauer med flisegulve, delvis flise- og malede vægge, flot skab med 2 vaske, meget stort vægspejl,, vægtoilet, spots i loftet og 3 trin ned til badeafdeling med stort spa-kar samt stor bruseniche med glasvæg.
Huset fremtræder indflytningsklart og har gipslofter, stuk-kanter, nye installationer, god isolering m.m.
3-længede udbygninger med betongulve, tidligere stalde, værksted, garager, høj hæveport, dobbeltport m.m., så der er utroligt mange muligheder for den rette køber til at udleve sine drømme.
Stor, hyggelig gårdsplads med stenbelægning.
Stor have.
Tjæreby Bylaug står for mange arrangementer som julefrokost, sommerfest, bowling

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.