Jernbanegade 9B, 4800 Nykøbing F

Virkelig pænt butikslokale til omgående udlejning

Butikslokalet er beliggende midt på Nykøbing F. gågade med sydvendte facader. Placeringen har endvidere direkte passage til større attraktivt parkeringsanlæg, som benyttes flittigt af byens handlende.

Der er mulighed for at leje p-pladser.

180 kvm nyistandsat butikslokale med lækkert nyt gulv i trælook, lyse lyddæmpende troldtekt lofter og hvidmalede pudsede vægge. Lejemålet har en charmerende klassisk facade med røde mursten og buet hvidt vindues/indgangsparti. Der er lækker bred dørmåtte integreret i gulvbelægningen ved indgangen samt metalgitter og varmepumpe.

Lokalet er stort og åbent, med charmerende udformninger der giver gode muligheder for spændende indretning - blandt andet omkring de to søjler. Det højloftede og indbydende indgangsparti mod gågaden giver en overvældende velkomst. Fra søjlerne og ned til bunden af lokalet er der normal lofthøjde.

Lejemålet har endvidere nedgang til 70 kvm lagerlokaler i kælderen, nyistandsat toilet, personalerum og bagudgang til p-pladser og baggård, hvorfra der også er mulighed for varelevering.

Ønsker du at høre nærmere eller at se lejemålet, kan du kontakte Øernes Ejendomsadinistration, Jan Pedersen, 40910673.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.