Toreby Vestergade 36, 4891 Toreby L

Flot ejendom med skøn grund og udsigt over markerne

Nydeligt og pænt indrettet parcelhus på 108 m2 beboelse, beliggende på lukket grund med god udsigt udover det smukke landskab. Ejendommen ligger på en stor grund på 1253 m2 og har flot velanlagt have. Ejendommen er i et plan og fremstår rigtig pænt og moderniseret. Der er 2 min. til Toreby med indkøb, børnepasning og med skolebus til Sundby.

Når du kommer ind i huset, træder du ind i en dejlig entre, som fører ind til flot åbent køkken med alle gode hårde hvidevarer og med direkte adgang til den store stue. I stuen er der både plads til spise- og hyggeafdeling med god brændeovn og direkte adgang til den store delvis overdækket terrasse med udsigt til hele haven. Terrassen har plads til både bord og stole samt hængekøje, grill eller andre ting man nu ønsker. Der er 2 børneværelser, soveværelse med skabsvæg samt flisebadeværelse med gulvvarme og bruseniche. Ligeledes er der bryggers / bagindgang med stik til vaskesøjle og direkte adgang til garagen.

Udover huset og haven har ejendommen en stor garage med automatisk port, plads til bil og lille værksted. Ligeledes er der et stort skur/redskabsrum samt brændeskur.

Skøn lukket grund med plads til hele familien.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.