Tagetesvej 16, Bøtø/Marielyst, 4873 Væggerløse

Spændende og indbydende fritidshus 500 m fra stranden.

Særdeles velholdt, gennem renoveret (fra årene 2000 - 2010) og moderniseret fritidshus beliggende i den ældre del af Bøtø med gåafstand til den populære badestrand. Ejendommen er beliggende på en ugeneret og velbeplantet grund. Skønne lækroge og en skøn variation af beplantning. Der er cykelafstand til Marielyst Torv og der er ikke langt til Bøtøskoven og området ved Fuglereservatet, som er lige noget for naturelskere. Det skønne strandområde strækker sig så langt øjet rækker, og her kan familie få mange fornøjelige timer til at gå. Det store udvalg af indkøbsmuligheder, hyggelige spisesteder, shopping og meget andet, gør det bekvemmeligt og nemt. Man er tæt på det hele og alligevel er man midt i områdets smukke natur.

Ejendommen har skønne lysindfald, og der er en hyggelig atmosfære i ejendommen, her er virkeligt rart at være. Der er på taget et lille solpanel, som giver god luftventilation i huset.

Husets indretning er bestående af:
Entre med lyst klinkegulv. Flot badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Hems med sovepladser. Køkken og skøn opholdsstue i åben forbindelse med hinanden. Der er i stueafdelingen brændeovn og plads til sofagruppe, spisebord og/eller andet. Skøn udestue, hvor der er en skønt kig til haven, her kan familien være samlet til mange hyggelige stunder.

1. sal er indrettet med: Skøn stue (evt. soveværelse), her kan man ligge og kigge på stjerner fra det store vinduesparti eller bare nyde udsigten over området. Soveværelse.

Endvidere integreret depot/udhusrum.

Der foreligger ikke nogen aftale om sommerhusudlejning, så ejendommen er lige til at tage i brug. Ejendommen vil også kunne anvendes til sommerhusudlejning, hvis det er ønskeligt. Et indbydende fritidshus, som er lige til at flytte ind i, der er masser af dejlige lysindfald, spændende indretning og gode materialer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.