Grænge Skovvej 140A, 4891 Toreby L

Plads til hest, 1,4 hektar grund, skøn villa og super god garage/udhus/stald.

Hør lyden af vinden i Piletræerne! 10 minutters kørsel til motorvejen, 15 minutter til Nykøbing F. og alligevel er i midt i en fantastisk natur, hvor man kan nyde de skønne omgivelser. Her er plads til, at familien kan udfolde sig. Ejendommen står pænt både ude og indvendigt og er lige klar til at flytte ind i. Den store garage/udhus/staldbygning har 3 nyere el-porte, nyere døre og vinduer, der er 3 hestebokse, værksted, plads til flere biler eller andet, støbt halmloft m.m.

Ejendommen er omkranset af nyere indhegnet folde, lille sø, nyanlagt have, som fremstår som en lille park, ny terrasse og en fin gårdsplads. Helhedsbilledet af dette skønne sted er bare i top, her er mulighed for at have heste, får eller andet. Der er plads til håndværkeren eller mulighed for at "rode" med biler. Det er nemt at komme til indkøb, skole, daginstitution m.m.

Huset er indrettet med: Entre/bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, der er i entre klinkegulv med gulvvarme. Rummeligt badeværelse med gulvvarme, bruseniche og vaskarrangement. hall med trappe til 1. sal. Depotrum/evt. kontor. Opholdsstue med brændeovn og udgang til den nyanlagte fliseterrasse. Spisekøkken med udgang til terrassen.

1. sal er udnyttet med: Møblerbart repos. 3 store værelser. Depotrum.

En særdeles funktionel ejendom, som er er lige til at flytte ind i og drømmer du om at bo et sted, hvor du kan have høns, kaniner, heste eller andet, så se mere her.

Her er masser af plads, og alligevel er stedet / bygninger overskuelige.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.