Wibolttsvej 1, 4863 Eskilstrup

Skøn villa med lavt energiforbrug - plads til heste - skøn natur og god infrastruktur.

Villa med lavt energiforbrug/solcelleanlæg, her er du både tæt på skole, daginstitutioner, indkøb, sportsaktiviteter, nær motorvejen, togstation m.m., så man nemt kan komme til og fra, og alligevel får man her en skøn villa med skøn udsigt over det smukke landskab, man har både en ugeneret have og samtidig er der et tilhørende grundareal med, hvor der bla. kan gå et par heste, får eller andet. Der er en stald, hvor der er indlagt strøm og vand til dyrene.

Så drømmer du om, at bo tæt ved det hele og alligevel have plads til de kære dyr, så er dette en fin mulighed, uden at have alt for mange bygninger, at skulle vedligeholde.

Her er plads til børnefamilien eller det modne par, som søger god plads og skønne naturomgivelser.

Ejendommen fremtræder lyst og venligt og den smukke have, har både frugttræer, buske og en skøn terrasse, hvor man kan nyde den smukke udsigt og de afslappende omgivelser.

Ejendommens indretning er bestående af: Rummelig entre med trappe til 1. sal. Lyst badeværelse med bruseniche. Soveværelse med god skabsplads. Kontor/værelse. Stort køkken med spiseplads. Opholdsstue. Bryggers med udgang til dobbeltgarage.
1, salen er udnyttet med: Stort repos, som kan indrettet til lille stue, kontor eller andet. 2 gode værelser. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Dobbelt garage med 2 porte og udgang til haven.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.