Birkely 10, 4880 Nysted

Sommerhus tæt på strand og i naturskønne omgivelser

I sommerhusudstykningen "Birkely" i Nysted ligger dette skønne sommerhus på 74 m2, heraf 16 m2 som udestue og 4 m2 som udhus. Det er opført i 2007 i træ, papgtag samt energivinduer. Sommerhuset ligger i gåafstand 5 min. fra vandet via stisystem eller vej, hvor man finder en skøn natur og en dejlig børnevenlig badestrand. Indenfor ca. 2 km. finder du Brugsen, Netto, Slagter, Nysteds hyggelige havn med spisesteder, offentlig transport og Ålholm Slot med en flot natur, som egner sig godt til mange hyggelige gå-/cykelture.

INDEHOLDER :

Åben entré med garderobeplads og indgang til stort køkken / alrum med loft til kip, ovenlysvinduer og med stige til hemsen med ekstra sovepladser. Køkkenet er i pæne hvide elementer, og hyggelig spiseplads i forbindelse hermed. Flot badeværelse med opvarmet flisegulv, brusekabine, bademiljø og indbygget spot i loftet. Soveværelse med dør til haven. Gæsteværelse. Fra stuen er der adgang til virkelig skøn 16 m2 udestue med stor folde-/skydedør til vestvendt terrasse. Der er 4 m2 indbygget udhus med stik til vaskemaskine.

Der er ligeledes anneks med 16 m2 beboelse indrettet som gæstehus og 8 m2 udhus.

Mellem husene er der skøn stor flisebelagt gårdhave.

Sommerhuset ligger på en 400 m2 hyggelig velbeplantet grund forenden af en lukket vej med en nem anlagt have med fliseterrasse både foran og bagved huset, hvorfra solen kan nydes både morgen og aften.

Det perfekte sommerhus hvor der er plads til hele familien, og hvor naturskønne omgivelser og en hyggelig havneby har en stor betydning for dit kommende sommerhus beliggenhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.