Sakskøbingvej 71, Herritslev, 4880 Nysted

Vil du have mange m2 for pengene, så er huset her helt ideelt - hele 920 m2 beboelse og 234 m2 garage. Utrolig mange muligheder for flere familier, 2 eller 3 generationer under samme tag eller til et opholdssted - alle muligheder for at lave et helt fantastisk fællesskab. Huset er indrettet med 2 særskilte ejendomme sammenbygget med garagerne. Ejendommen er beliggende på en 2.896 m2 stor grund i mindre landsby, 6 km. fra Nysted med hyggelig lystbådehavn, skole, børnehave og indkøb m.m.

INDEHOLDER :

Hovedhuset indeholder bl.a., hall med loftet til kip, vindeltrappe til 1.salen - stort køkken / alrum med indgang til stor spisestue og meget stor opholdsstue adskilt af åben pejs og 2 trin ned til resten af stuen. Derudover er der værelse, bryggers med adgang til garagerne, baderum med sauna m.m. 1.salen indeholder 5 værelser og 2 badeværelser.

Garagerne er indrettet med 5 porte, aktivitetsrum med udgang til swimmingpool med badeområde med sauna og fyrrum.

Sidebygningen har bl.a. 4 værelser, gildesal og opholdsstue samt køkken og toilet/badeforhold. 1.salen er indrettet med stor opholdsstue samt 4 meget store værelser.

Der er virkelig store muligheder i denne ejendom, men man skal selvfølgelig påregne vedligeholdelse/istandsættelse af ejendommen. Ejendommen bliver idag opvarmet med oliefyr, men der kan indgå en forhandling om installering af pillefyr.

Ejendommen er ikke opmålt, hvorfor det udelukkende er arealerne fra BBR der fremgår af papirerne.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.