Staldgaarden 26, 4800 Nykøbing F

Staldgaards kvateret

Et af Nykøbing´s mest charmerende byhus, på 125 m2 beboelse i gulpudset facade, cementtegl samt småsprossede vinduer. Ejendommen ligger på en 219 m2 grund med en af hyggeligste lukket gårdhaver og 19 m2 stort te-hus. Huset ligger i det eftertragtede Staldgaards kvarter med små hyggelige gader med brosten på gaden m.m. og kun få minutters gang fra indkøb, bus, slotsbryggen og byens centrum.

INDEHOLDER :

Entré med god trappe til 1.salen og garderobeplads. Meget hyggelig opholdsstue med flotte parketgulve og med kig til gårdhave samt staldgaarden. Gæstetoilet med hvid sanitet og fliser på gulv/vægge. Virkelig flot køkken / alrum i hvide elementer, alle hårde hvidevarer spiseafdeling og udgang til skøn gårdhave.

1.SAL :

Lille repos. Skønt soveværelse og gæsteværelse med stor skabsvæg med skydelåger. Meget flot badeværelse med opvarmet flisegulv, bruseniche, badekar, væghængt toilet og flot bademiljø.

Huset er gennemmoderniseret og fremstår i dag skønt og velholdt - ude som inde.

Der er 18 m2 udhus / bryggers med stik til vaskemaskine og tørretumbler, grovvask, skabsarrangement, flisegulv og fjernvarmeinstallationer. Ligeledes er der 19 m2 skøn glas te-hus samt helt lukket gårdhave.
Mulighed for leje af garage.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.