Gedser Landevej 7, 4800 Nykøbing F

PRAGTFULD HESTEEJENDOM PÅ EN DEJLIG BELIGGENHED

På en skøn og grøn placering beliggende mellem Nykøbing Falster og charmerende Marielyst finder I denne fantastiske hesteejendom med en super flot stald og et lige så flot hjem - stort, lyst og indbydende, og så endda med swimmingpool.

Selve boligens 220 velanbragte kvadratmeter fordeler sig i stueplan på en lys entré, et køkken i forbindelse med et stort opholdsrum, to værelser, to badeværelser og et stort og lækkert bryggers. Førstesalen gemmer yderligere på en veloplyst repos samt tre værelser, hvor det store byder på hele to walk-in-rum. I bliver taget godt imod i entréen med et smukt isat staldvindue, som understreger den lyse atmosfære, som er et gennemgående tema i boligen. Køkkenet giver fordelagtig opbevarings- og bordplads, her er god plads til flere kokke i køkkenet, og også med et dejligt lysindfald her er rummet lige til at gå til. Den åbne forbindelse til det store opholdsrum giver en behagelig rumfornemmelse i de gavmilde kvadratmeter, og her får I god plads til et stort spisebord og sofaarrangement, hvor en dobbelt terrassedør åbner op til en skøn terrasse, så inde- og udearealer smelter sammen på bedste facon. Bryggerset er praktisk med enormt god plads, igen herligt oplyst og med adgang til både den ene og den anden terrasse, og badeværelserne er ligeledes lige til at gå til, så de travle morgener kan forløbe let og gnidningsfrit. Sidst får I værelserne i gode størrelser med god plads til både opbevaring og dobbeltseng, hvor førstesalens værelse med walk-in brillerer med en pragtfuld udsigt fra det massive vinduesparti ud mod den frodige, grønne natur.

I får skønne ekstrakvadratmeter i en flot gildesal, som I også får direkte adgang til fra bryggerset. Her er god plads til festlige sammenkomster med bar, der står klar til, at der bliver langet kolde sager over disken. Rummet er ligeledes super anvendeligt til de små, om det er til fødselsdage eller bare til fjol og leg - eller måske den næste træning. Hestestalden er fra 2015 og står flot og charmerende og byder på en god rummelighed, hvorfra turen på ryggen kan startes i skønne grønne omgivelser. I omgiver jer nemlig med grønt til alle sider med en dejlig mark omgivet af træer, og tættere på huset følger dejlige græsarealer samt en stor og skøn pool, hvor mange sommertimer kan gå i de afslappende omgivelser.

Fra den ugenerede grund kan I på ingen tid ramme motorvejen og nå Nykøbing Falster på få minutter, hvor I finder gode indkøbsmuligheder samt flere skoler. Helt tæt på finder I Folehaven, som I også har udsigt til. Her kan I få grønt tag over hovedet, og de naturskønne omgivelser fortsætter med Marielyst Strand en ti kilometers køretur fra matriklen.

Alt i alt et fantastisk hjem til børnefamilien, der har behov for plads, inde som ude - og så får I hele herligheden lyst og lige til at gå til!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.