Hejmdalsvej 22, 4873 Væggerløse

Stor arkitekt Vesterkær villa med super beliggenhed

Er du også vild med arkitekt Vesterkær og hans karakteristiske stil? Så er denne store villa med plads til hele familien helt sikkert noget for dig!

Huset ligger på en stor dobbeltgrund på 1908 m2, for enden af en lukket stikvej, ud mod markerne. Den har flere terrasser og en hyggelig baggård. Boligen er på hele 216 m2, så man har rigeligt med plads, at boltre sig på. Du er tæt på skole, daginstitution, indkøb og Marielyst med en af DK's bedste badestrande og golfbane.

Det indeholder stor entré/forstue med god plads til garderobe. Bryggers med flisegulv, god bordplads, og fjernvarme installationer. Dejligt stort køkken med rigtig god spiseplads, og udgang til haven. Stor opholdsstue der vender ud til haven og udsigten over marker. I forlængelse af stuen ligger et tidligere arbejdsværelse med udgang til haven. Soveværelse mod nordøst, med udgang til lille terrasse, hvor morgensolen kan nydes. Walk in i forbindelse med forældre badeværelset. Stor børneafdeling med 3 rigtig gode værelser, og alle med udgang til haven. Multi-/fællesrum hvor ungerne kan hygge sig. Toilet og badeværelse.

Loft til kip i hele huset, der giver god luft og rummelighed, samt store vinduespartier, som giver masser af lys.

Stor indkørsel med dobbelt carport og deri indbygget udhus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.