Peter Freuchensvej 68, 4800 Nykøbing F

Arkitekt Vesterkær villa på Østerbro

Rigtig dejligt og velholdt arkitekttegnet 1-plansvilla på 152 m2 i roligt område på Østerbro, opført i gule sten, eternittag og termovinduer. Den ligger på en 724 m2 ugeneret grund ved lukket stikvej i børnevenligt kvarter nær skole, indkøb, børnehave, bus, skov, golfbane, svømmehal m.m.

INDEHOLDER :

Rummelig entré / fordelingsgang med indbyggede skabe, flotte parketgulve og pudsede lofter. Pænt gæstetoilet med fliser og hvid sanitet. 2 virkelige gode værelser med flotte parketgulve og dejligt lys indfald. Godt soveværelse med skabsvæg. Pænt flisebadeværelse med badekar, bruseniche, bademiljø med spejlarrangement og hvid sanitet. Bryggers / bagindgang med hvide skabsvægge, håndvask i bord, stik til vaskemaskine og terrazzogulv. Rigtig flot HTH køkken i hvide elementer, gode hårde hvidevarer og med spiseafdeling i stuen i forbindelse hermed. Skøn vinkelstue med parketgulv, hvidmalet listeloft og udgang til hyggelig pejsestue, som er indrettet med klinkegulv og skydedørsparti til haven.

Huset har rigtig flotte parketgulve, hvide lofter og fremstår rigtig vedligeholdt ude som inde.

Derudover er der 28 m2 muret garage med vippeport og integreret redskabsrum. Gode parkerings muligheder foran ejendommen.

Skøn og meget overskuelig grund med mulighed for at anlægge stor terrasse mod syd.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.