Gl. Landevej 9, Toreby, 4891 Toreby L

Skøn 2 plansvilla med god og brugbar kælder - lige til at flytte ind i.

Sikke en dejlig villa, beliggende lige i udkanten af Nykøbing F., nær Guldborgsund centret med gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Der er sportsfaciliteter og godt nabolag i området. Der er ikke længere til Nykøbing F. centrum end at man kan tage cyklen, når vejret er til det.

Omgivelserne er velegnet til dem, der vil være i fred og ro, og alligevel tæt ved dagligdagens faciliteter.

Huset har igennem en årrække været igennem en modernisering, og står i moderne, lys og lækker stand med respekt for husets oprindelse.

Indretningen er bestående af: Entre med plads til overtøjet og trappe til 1. sal. Toilet med vaskarrangement. Nydeligt køkken alrum, som ligger i forbindelse med spiseafdeling. Der er fra køkkenafdelingen udgang til den skønne have. Opholdsstue, som er åben/fransk dør til spiseafdelingen. Der er gode lysindfald i rummene.

1. sal er udnyttet med: soveværelse med god skabsplads. børneværelse eller kontor. Badeværelse med kar og bruser.

Endvidere en fin kælder, som er opvarmet, der er et dejligt vaskerum med skabsplads, plads til vaskemaskine og tørretumbler. 2 diverse hobbyrum. Der er fin lofthøjde i kælderen.

Haven er utrolig flot anlagt, der er legeplads til de små, flisebelægning med plads til havemøblerne og et overdækket hjørne, hvor man nyde de lange sommeraftener.

God garage, hvor der er plads til hobbyværksted og et redskabsrum til diverse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.