Dådyrstien 48, Marielyst, 4873 Væggerløse

Atmosfærefyldt fritidshus - nyt tag og efterisoleret i år 2018.

Søger du et hyggeligt fristed, så se mere her. Kalmar-fritidshus beliggende i skønt område "Dyrehaven", hvor der er gåafstand til Marielyst`s mange faciliteter, den populære badestrand, golfbanen og meget andet. Her er man tilpas tilbagetrukket fra Marielyst centrum og alligevel nær det hele. Huset er omkranset af en skøn beplantet have, og er beliggende på lille stikvej. Her kan familien få mange hyggelige stunder til at gå, og der er flere terrasse arealer, hvor man kan sidde ugeneret og nyde et måltid mad eller andet lækkert.

Huset er indrettet med: Entre med trægulv og plads til overtøjet. Lille værelse med 2 køjer. Værelse med dobbeltseng og skab. Badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Hyggelig stue med trægulv, Morsø brændeovn, sofagruppe og spiseafdeling. Der er fra stue udgang til dejlig overdækkede terrasse. Lyst køkken,der ligger i åben forbindelse med spiseafdelingen og stuen. Et fint gæste anneks med 2 sovepladser, som ligger lige nær huset.
Der er luft til luft varmepumpe med SMS styring.

Redskabsrum og fin overdækning, hvor man kan sidde helt ugeneret og nyde de lune sommeraftener. Naturen i området er lige til ren afslapning, lange traveturer, gode cykelruter eller bare nyde det smukke strandområdet.
Bøtøskoven og Fuglreservatet er lige noget for naturelskere.

Et dejligt fristed, som er lige til at tage i brug.

Der er ingen sommerhusudlejningsaftale på ejendommen, men ejendommen vil også være velegnet til dette formål.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.