Kløvervænget 2, 4850 Stubbekøbing

Rigtig flot og vedligeholdt 1-plansvilla i roligt kvarter.

Godt indrettet 1-plansvilla på 133 m2, heraf 20 m2 skøn udestue, i roligt lukket område i Stubbekøbing, tæt på skole, børnepasning, indkøb og hyggelig havn. Fra Stubbekøbing er der kun 5 min. til motorvejsafkørslen ved Gundslev. Ejendommen er opført i gule mursten, eternittag, termovinduer og ligger på lukket vej med stisystem, på en 991 m2 skøn, anlagt grund. Ejendommen opvarmes med fjernvarme og i udestuen er der installeret brændeovn.

INDEHOLDER :

Entré / fordelingsgang med garderobeplads og klinkegulv. Pænt stort flisebadeværelse med opvarmet gulv, badekar, bruseniche, flot bademiljø og hvid sanitet. 2 værelser - ene med klinkegulv og det andet med parketgulv - begge med skabe. Godt soveværelse. Hyggelig opholds- / spisestue med skydedørsparti til skønneste lys udestue med trægulv, brændeovn og dør til haven. Godt spisekøkken i pæne elementer, plankegulve med skibsfuger og hyggelig spisekrog. Bryggers / bagindgang med flisegulv, stik til vaskemaskine, skabe og nyere fjernvarmeinstallation.

Derudover er der 35 m2 muret carport - heraf 16 m2 indrettet som godt redskabsrum. Gode parkeringsforhold i forbindelse med ejendommen.

Virkelig skøn og velholdt have i et meget roligt og efterspurgt kvarter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.