Kraghave Gaabensevej 46B, Gl. Kraghave, 4800 Nykøbing F

Virkelig dejlig 1-plansvilla op til skoven

Rigtig pæn og vedligeholdt 1-plansvilla fra 1998, beliggende i Gl. Kraghave på ugeneret grund med egen allé op til ejendommen og med skoven som nabo. Ejendommen er opført i røde mursten, cementtegl, termovinduer og ligger på en 1.304 m2 skøn grund med 55 m2 dobbelt muret og isoleret garage med elektriske porte. Ejendommen er med gulvvarme overalt, genvex anlæg, fuld muret vægge og har et billigt varmeforbrug.

INDEHOLDER :

Entré med garderoplads, indbygget spot i loftet og opvarmet flisegulv. 2 rigtige gode børneværelser med "eget" badeværelse, med bruseniche, bademiljø og væghængt toilet. Forældre afdeling med soveværelse med skabsvæg med skydelåger og udgang til pænt badeværelse med stor bruseniche, stort bademiljø og væghængt toilet. Hyggelig opholds- / spisestue med nyere lyst askegulv, lys spiseafdeling i forbindelse med stort glasparti, 2 døre til terrassen og åbent til køkkenet.
Flot moderniseret køkken elementer med alle gode hårde hvidevarer og opvarmet flisegulv. Bryggers / bagindgang med god skabsplads, håndvask i bordarrangement og vaskesøjle.

Derudover er der 55 m2 dobbelt garage, isoleret, varmepumpe og elektriske porte. Ældre te-hus og redskabsrum.

Virkelig en skøn og ugeneret grund med egen havelåge til skoven.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.