Enighedsvej 49, 4800 Nykøbing F

Attraktivt beliggende rækkehus på Østerbro

Charmerende rækkehus med skøn lille have og egen indkørsel med carport og udhus. Ejendommen er lige til at flytte ind i, og er løbende renoveret og moderniseret igennem en årrække.

Ejendommen ligger dejligt centralt beliggende i byen, både tæt med dagligvareforretninger, sportsfaciliteter, golfbane, skole, daginstitutioner og ikke mindst den dejlige natur. En frisk cykeltur på ca. 10 minutter og man er i på byens handelsstrøg.

Ejendommen fremtræder i pæn stand, og er lyst og venligt indrettet. Husets indretning er bestående af: Entre. Lyst flisebadeværelse med bruseniche, håndklædetørrer, vaskarrangement samt gulvvarme. Pænt spisekøkken med spiseplads og adgang til lille krybekælder. Fra køkkenet er der adgang til dejligt stort bryggers med god skabsplads og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Der er fra bryggerset egen indgang/udgang, så det er nemt og praktisk at komme fra carporten til bryggers indgangen. 2-delt opholdsstue med pæne originale trægulve og gode lysindfald. Børneværelse / værelse. Der er fra den ene del af stue, trappe til 1. sal.

1. sal er indrettet med: møblerbart repos, soveværelse.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.