Humlevænget 10B, Sundby L., 4800 Nykøbing F

Offentlig udbud - tilbudsfrist den 15. oktober 2020.

Ejendommen udbydes i licitation jvf. cirkulære nr. 7 af 25.1.2010 om salg af statens faste ejendomme under Børne- og undervisningsministeriet.
Interesserede købere skal fremkomme med deres skriftlige købstilbud til medvirkende ejendomsmægler senest den 15. oktober 2020 sammen med dokumentation for købers betalingsevne i form af indeståelse fra bank eller lignende .
Sælgers stillingtagen til de indkomne bud sker umiddelbart efter denne dato, hvor det er sælger frit at vælge mellem de indkomne tilbud, idet købers betingelser for købet kan have indflydelse på valget. Sælger er ikke forpligtet til at sælge til den vejledende udbudspris, og det er sælger frit for at forkaste samtlige bud uden særlig grund.
Ejendommen udbydes til en vejledende kontantpris, men tilbudsgiver er ikke afskåret fra at give et højere eller lavere bud end den vejledende pris.
De indkomne tilbud er fortrolige, indtil endeligt salg har fundet sted.

Godt beliggende og utraditionel 1-plansvilla på 177 m2 i røde sten / eternit beklædning med energivinduer og paptag. Den ligger på en 682 m2 grund i et roligt og børnevenligt kvarter nær alle faciliteter. Desuden 100 m2 kælder, som er en tidligere vandtank med separat nedgangsluge. Huset opvarmes med fjernvarme og har gulvvarme i entré, køkken og badeværelser. Huset er et tidligere vandværk, som er tilbygget og renoveret i 2010, så det fremtræder indflytningsklart.
INDEHOLDER:
Entré/fordelingsgang med flot flisegulv, pæn hoveddørsparti og samme parti med adgang til baghaven.
Stort køkken i hvide elementer med samme flisegulv, alle hvidevarer, god spiseplads og stort vinduesparti med dør til fliseterrasse.
Stor opholds-/spisestue med trægulv.
Forældreafdeling med mellemgang, soveværelse med trægulv, glasdør til indkørsel og lækkert badeværelse med flisegulv, skab med vask og bruseniche med flisevægge.
I den anden af huset er en børneafdeling med 3 værelser med samme trægulv og alle 3 med glasdøre til haven.
Til disse værelser er 2 dejlige badeværelser med samme interiør som førnævnte bad.
Teknik- og vaskerum med egen indgang fra husets bagside.
Indkørsel med mulighed for carport. Kan bruges 2-generationershus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.