Tingstedvej 9, Systofte, 4800 Nykøbing F

Pragtfuld ejendom med indbydede stuehus og imponerende udbygninger.

En ejendom for de kunder, der søger kvalitet, særdeles attraktiv beliggenhed og hvor udbygninger og stuehus henvender sig til et bredt køberpublikum.

Når man ankommer til denne smukke ejendom, bliver man mødt af smukke naturomgivelser, rådyrene der hygger sig i folden, super dejlig anlagt have, fred og ro og alligevel er man tæt på Nykøbing F., indkøb, skole og meget mere. Der er simpelthen så meget positivt at fortælle om dette skønne sted, så det skal opleves!

Den skønne have, som omkranser ejendommen er både børnevenlig og utrolig afslappende, der er plads til urtehave og der er en stor variation af buske, træer m.m. Der er et smukt view over landskabet og mod skoven.

Ejendommen har igennem en årrække gennemgået en en gennemgribende renovering/modernisering med respekt for huset og bygningernes oprindelse. Nogle af forbedringerne er bl.a. nyt pillefyr i år 2015, taget på stuehuset er skiftet i år 2003 samtidig blev en del vinduer på 1. sal skiftet, udestuen fik for ca. 3 år siden nye vinduer og isolering, nyt JKE køkken i år 2019, badeværelse renoveret i år 2014, værksted og garage har fået nyt el, der er nyere kloak, taget/gavle på udbygninger skiftet, gulvet i garage hævet/støbt jern i og 2 nye el-porte og meget mere, kom selv og hør historien og oplev stedet og bygningerne.

Stuehuset er indrettet med: Entre med klinker. Flot badeværelse med gulvvarme, vaskarrangement og bruseniche. Dejligt køkken i lyse elementer og plads til spisebord m.m. Spisekammer, hvorfra der er adgang til lille kælder med plads til opbevaring, og hvor der er rørføring m.m. Dejligt bryggers med 2 ind-/udgange. Skøn opholdsstue hvorfra der er udgang til udestue med dejligt kig til haven og omgivelserne. Stort soveværelse. Bagindgang/entre med trappe til 1. sal. Lille depotrum bag trappen.

1. sal er udnyttet med 2 værelser. Det ene har udgang til tagterrasse og smukkeste udsigt. Der er endvidere uudnyttet loftsrum.

Udbygningerne rummer: Garage/depotrum. Butikslokale med mange anvendelsesmuligheder. Lokalet er isoleret og opvarmes med luft til luft varmepumpe. Tidligere stald som benyttes til udhus/opbevaringsrum/lager. Godt værksted, som er isoleret og opvarmes med luft til luft varmepumpe. Stor garage/hal med 2 el-porte.

Endvidere tidligere grisestald,, som anvendes til hønsehus/opbevaring m.m., redskabsrum, lille depotrum.

Kom og se denne skønne ejendom, som rummer så mange muligheder og samtidig er fyldt med god atmosfære.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.