Vesterskovvej 65, 4800 Nykøbing F

DEJLIG FAMILIEVILLA I NATURSKØNNE NYKØBING FALSTER

Velkommen til Falsters storslåede, grønne omgivelser – her gemmer denne perle af en villa sig på Vesterskovvej 65. Hjemmet er som skabt til familien, der drømmer om en hverdag propfyldt med naturens fristelser og bylivets bugnende tilbud.

Lad os tage et kig ind i den private have, der skaber de bedste forudsætninger for et rigt udendørsliv med kølige drinks på terrassebordet og børn, der tøffer rundt i det bløde græs. Den charmerende villa er oprindeligt opført tilbage i 1912, men den fremstår yderst velholdt og indbydende – se bare på den flotte opgang, der blev malet i 2019, eller det skønne stuemiljø, der inviterer til familiært samvær i alskens bløde møbler. Køkkenets enkle, lyse elementer får det til at krible i fingrene efter at lave mad, og endelig praler stueetagen af et gæstetoilet samt to potentielle soveværelser.

Stueetagens behagelige lysindfald fortsætter på førstesalen, der råder over tre yderligere soveværelser og et stort badeværelse med separat bruseniche, der ligesom køkkenet har små ti år på bagen. Det ene værelse har udgang til en altan med kig til kvarterets grønne trækroner, så hvad er mere oplagt end at rykke herud med morgenkaffen? Husets mange værelser byder på tonsvis af indretningsmuligheder, der kun topper endnu mere på villaens anden sal. Heroppe får I serveret en stor, lys stue på 38 m2, som ikke er medtaget i boligarealet, med loft til kip, og det er endda muligt at dele etagen op i flere værelser.

Endelig skal vi naturligvis runde hjemmets kælderetage på 40 kvadratmeter, der udmærker sig med flere disponible rum, et vaskerum og et badeværelse med badekar. Der er ingen tvivl om, at villaen kalder på børnefamilien med det store pladsbehov, som samtidig stiller høje krav til kvalitet og omgivelser.

Fra villaen har I udsigt til skov, hvilket siger lidt om adressens naturskønne beliggenhed. Nykøbing Falster er nemlig omringet af store skovområder, der på attraktiv vis lader jer oplade i rolige rammer efter en hektisk arbejdsdag. I kan også vælge at smutte en tur i Guldborgsund Zoo & Botanisk Have, der er placeret fem minutters gang fra jeres hjemlige base – eller hvad med en rask slentretur langs byens charmerende gågade? Den når I efter 15 minutter på gåben, og så har vi ikke engang nævnt byens mange tilbud såsom de gode indkøbsmuligheder, det store udvalg af skoler samt den lokale fodboldklub, der er placeret lige rundt om hjørnet.

Lyder Nykøbing Falster som noget for jer? Så skulle I tage et smut forbi familievenlige Vesterskovvej, hvor kvalitetsrige materialer og naturrige fristelser går op i en højere enhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.