Slotsbryggen 20, 3. th., 4800 Nykøbing F

Lejlighed med fantastisk beliggenhed

Lige ud til kanalen og lystbådehavnen på den ene side og med udsigt over Guldborgsund på den anden, finder vi denne dejlige lejlighed på 96 m2 fra 2008. Dette er en af Nykøbing Falsters bedste beliggenhed og fra lejligheden opleves helt fantastiske solnedgange. Lejligheden har elevator, dørtelefon og til lejligheden er der en tilhørende brugsret til carport og redskabsrum.

Dejlig lys og åben entré med garderobeplads og adgang til pænt gæstetoilet med opvarmet flisegulv, væghængt toilet og bademiljø. Kontor / gæsteværelse med glas skydedør, indbyggede skabe og udgang til delvist overdækket nord-øst vendt altan, hvor den tidlige morgen sol og de sene solnedgange kan nydes. Stort soveværelse med indbyggede skabe med skydelåger og direkte adgang til stort lækkert flisebadeværelse med stor bruseniche med glaslåger, stor håndklædetørre, væghængt toilet og bidet samt stort bademiljø med plads til vaskemaskine.
Skønt åbent køkken / alrum i hvide elementer fra HTH med stor kogeø og alle hårde hvidevarer. Fra køkkenet er der særskilt spiseafdeling og opholdsstue samt 2 udgange til delvist overdækket syd-vest vendt altan med skøn udsigt over inderhavnen.

Boligen er ideel til "det grå guld", hvor børnene er flyttet hjemmefra. Miljøet omkring ejendommen er hyggeligt med sejler liv og en café i stueetagen. Der kan fortøjes i kanalen, og således kan man få sejlende gæster på besøg.

Indkøbsmuligheder, restauranter og underholdning findes indenfor gåafstand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.