Sundby Alle 47, 4800 Nykøbing F

Villa til istandsættelse beliggende i attraktive Sundby.

Søger du en villa, som ligger i det attraktive Sundby, hvor der er alt, hvad der skal til for at få en dagligdag til at fungerer, så se mere her.

Guldborgsund centret, skole ( ny skole på vej ), daginstitution er lige i nærheden og skov og Guldborgsund er i gåafstand, hvor man kan nyde områdets smukke natur.

Man kan cykle til Nykøbing F. centrum og skal du nordpå, er det nemt at køre til motorvejs tilkørslen ved Majbølle.

Her har du mulighed for at sætte dit eget præg på denne dejlige arkitekttegnet bungalow med fuld kælder, med god lofthøjde og gode udnyttelsesmuligheder. Ejendommen er beliggende på velbeplantet grund, hvor kunder med "grønne fingrer" nemt ville kunne tilbagebringe have i sin flotte oprindelige stand.

Huset er indrettet med: Entre med garderobeplads. Stor 2-delt opholdsstue med det oprindelige trægulv, som efter en afhøvling vil kunne komme til at fremstå flot igen. Der er i den 2-delte stue brændeovn og pejs. Endnu en stue/ spisestue med udgang til terrasse/have, kan også anvendes til kontor eller andet. Lille mellemgang. Spisekøkken. Værelse ( dette vil evt. kunne anvendes til inddragelse, hvis man vil forberede huset med et køkken alrum. Badeværelse med kar, vaskarrangement m.m. Værelse med god skabsplads.

Rummelig kælder med flere gode disponiblerum, bl.a. toilet., hobbyværksted, aktivitetsrum, vaskerum m.m. der er god lofthøjde i kælderen. Der er fra kælderen udgang til haven.

Endvidere carport og udhus.

Denne villa vil bl.a. være velegnet til det unge par, som vil starte familie, og have mulighed for at erhverve en villa med masser af muligheder, og hvor man kan sætte sit eget præg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.