Grønsundsvej 179, Sdr. Kirkeby, 4800 Nykøbing F

Indbydende Bungalow i landsby nær Nykøbing F.

Gode lysindfald, god planløsning, fin og brugbar kælder og meget nem grund, tæt på Nykøbing F., offentlige transportmidler lige ved døren, 5 kvarters kørsel København og meget mere, er du interesseret?

Denne villa er lige til at tage i brug, her kan du sidde med en billig husleje, og have alle dagligdags faciliteterne i nærheden. Er du førstegangskøber eller det modne par, som vil have en funktionel villa i landlige omgivelser og alligevel tæt ved byen, så kunne dette være en god mulighed.

Ejendommen er i år 2017-2018 moderniseret/renoveret, bla. nyt strøm, nyt køkken, renoveret badeværelse, istandsættelse af kælder m.m.

Ejendommens indretning er bestående af: Entre med god plads, ville evt. kunne indrettes som gæsteværelse. Badeværelse med bruseniche. Dejlig opholdsstue med gode lysindfald, her er både plads til sofa og spisebord. Stuen ligger i åben forbindelse med det lækre køkken, hvor der er gode hårde hvidevarer og fint kig til haven. 2 gode værelser.

Husets kælder har indgang/udgang fra havesiden, og er udnyttet med: Vaskerum. It-rum/hobbyrum (egen el-tavle). Fyrrum/værksted. Disponible rum til diverse. Der er i det ene rum ekstra Amerikaner køleskab - super godt at have til ekstra opbevaring i sommermånederne eller hvis der arbejdes i kælderen, så er de kolde sodavand og øl lige i nærheden.

En dejlig Bungalow i gode trafikale forbindelser og ikke langt fra skov og strand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.