Børsholmsvej 38, 4874 Gedser

Energivenlig etplansvilla fra år 2005 - gode strande og natur.

Denne skønne etplansvilla er opført i træ med tagdækning af betontegl, ejendommen har en god og funktionel planløsning og der er et godt indeklima.

Her er hyggelig atmosfære, lyst og funktionelt, der er gulvvarme i hele huset, der er installeret afkalkningsanlæg, så vandet er dejligt "blødt", og anlægget kan medfører forlænget levetid til vaskemaskine m.m.

Villaen er omkranset af en velanlagt have, som både har flisebelægning, græsplæne, bøgehæk, træer, buske m.m. Nydeligt og velovervejet anlagt, og nem at passe.

Der er integreret carport og et udhus/hobbyværksted i forbindelse med carporten. Herudover er der på grunden et ekstra udhus til haveredskaber eller andet.

Villaens indretning er bestående af: Bryggers/Entre med klinkegulv, skabe og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Dejligt køkken alrum med udgang til terrasse, der er god plads til at have spisegæster. Køkkenalrum ligger i forbindelse med opholdsstue/vinkel.
Gæsteafdeling eller børneafdeling med lille mellemgang, pænt badeværelse med muret bruseniche og 2 gode værelser.
Afdeling med soveværelse og herfra er der adgang til pænt badeværelse med muret bruseniche.

En nydelig villa, der er lige til at tage i brug.

Der er Dagli Brugs i gåafstand fra ejendommen, som også har brød udsalg m.m. Området byder på storslået natur, skønne strande, lystbådehavn, færgefart til Tyskland, og det tager kun 10-15 minutter at køre til Marielyst og ca. 20 min. til Nykøbing F.

Ejendommen vil kunne anvendes som flexbolig / et godt alternativ til fritidshus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.