Østersøvej 4, 4800 Nykøbing F

En arkitektonisk perle - naturskønt beliggende.

Denne fine herskabsvilla rummer masser af historie, oprindeligt blev ejendommen anvendt som forvalterbolig, senere blev ejendommen anvendt som "Roebørnehave" inden den så blev handlet og anvendt som "almindelig" villa, så ejendommen har igennem tiden rummet masser af liv. Arkitektonisk ligner ejendommen en ejendom fra det Tyrolske landskab. Her er masser af charme og atmosfære.

Ejendommen er beliggende i naturskønne omgivelser med gode trafikale forbindelser til Nykøbing F., omfartsvejen, 1,5 time fra København og nær Falsters skønne kystområder. Indkøb, skoler, daginstitutioner er i kort køreafstand fra ejendommen.

Ejendommen trænger til opdatering af vedligeholdelsesstanden, ejendommen opvarmes med pillefyr fra år 2012 ( jf. energimærke ), der er endvidere 2 brændeovne og solvarmeanlæg til produktion af brugsvand.

Den skønne have, som omkranser ejendommen giver mulighed for at familien kan slappe af og der er god plads til udendørsaktivitet. De 2 store terrasser vender mod syd og vest, så er kan grilles og solbades i stor stil.

Ejendommens indretning er bestående af: Entre med trappe til 1. sal. Lille mellemgang. Spisekøkken. Dejligt bryggers. Bagindgang hvorfra der er adgang til kælderrum. Dejligt badeværelse med bruseniche, håndvaskarrangement og gulvvarme. Lille stue/ evt. kontor. Dejlig stue med brændeovn. Skøn spisestue/stue med fransk dør. Lille pavillion/udestue, hvorfra der er udgang til træterrasse.

1. sal er udnyttet med: Stort værelse med brændeovn. Mindre værelse. Værelse. Stort soveværelse med udgang til altan med den skønneste udsigt over landskabet. 2. sal er indrettet med værelse og uudnyttet loftsrum, der mangler noget færdiggørelse af denne etage.

Udhusbygning hvor der er fyrrum, lille værksted og rum til diverse.

Der vil endvidere være mulighed for at anvende ejendommen som flexbolig/fritidshus. Ejendommen vil være velegnet til den store familie eller evt. 2 familier.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.