Mergelvej 16, Nagelsti, 4800 Nykøbing F

Arkitekttegnet 1-plansvilla beliggende for enden af lukket vej.

Virkelig skøn villa tegnet af Arkitekt Vesterkær - beliggende i rolige Nagelsti, med stisystem til Sundby med skole og indkøb, samt tæt på naturen. Villaen er på 130 m2 og er opført i mursten ude og inde, gode kvalitets materialer, store vinduespartier m.m. Ejendommen ligger på en 985 m2 dejlig grund for enden af lukket vej, med stor muret gårdhave og med udsigt over plantage.

INDEHOLDER :

Skøn adgang til huset via den store muret og solrig gårdhave - Entréen byder dig velkommen i huset med godt lysindfald, rustikke fliser og stor garderobeskabe. Gæste- / børneafdeling med stort værelse (tidligere 2) med adgang til flot og lækkert flisebadeværelse med opvarmet gulv og stort bruseområde. Hyggelig opholdsstue med lyst askeparket og med udgang til haven. Fra spisestuen er der skøn og ugeneret kig over plantage. Originalt massivt køkken med adgang til bryggers / bagindgang. Forældreafdeling med soveværelse med garderobeplads og eget badeværelse med bruseniche, gulvvarme og godt bademiljø.

Et virkelig skøn 1-plansvilla, hvor arkitekten har lagt vægt på de rå materialer og store vindues-partier. Skal opleves.

Derudover er der 38 m2 stor carport med indbygget redskabsrum.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.